Wellness Milan

Milan betyder Kærlighed og behandlingen er opkaldt efter mit barnebarn Milan, som er fyldt med kærlighed.
Denne behandling er kærlighed til sig selv. Det er rent velvære, forkælelse og en pause i hverdagen. Du er i fokus er hele tiden og du kommer til at slappe dejligt af, en behandling for dig, som elsker at blive forkælet.

Starter med en dyb og rolig massage af skulder og nakke, så kommer der en ansigtsbehandling, bestående af rens, peeling, maske og ansigtsmassage. Mens masken arbejde på ansigtet, så vil der være en fodskrub, som fødder og underben vil nyde og så sluttes der af med en dejlig massage af underben og fødder. Så tilbage til ansigtet hvor masken fjernes, er der ansigtsmassage og så slutter behandlingen af med hovedbundsmassage.

Priser

Behandling Behandlingstid Pris pr. behandling
Wellness Milan 70 minutter 650,- DKK

Jeg er desværre nød til at have en afbudspolitik. Mange har brug for en tid og derfor er det vigtigt ved afbud at aflyse sin tid mindst 24 timer før. Skulle det ske at afbudstiden ikke overholdes, koster det 50% af behandlings prisen.

Sidebar

Produkter

Produkterne jeg bruger til ansigt er baseret på naturlige ingredienser fra havet og planteriget. De indeholder ikke unødige kemikalier eller syntetiske parfumer.

Fodskrub er økologisk rørsukker blandet med økologisk mandelolie og en økologisk citrongræsolie. Fodcremen indeholder naturlige ingredienser og ingen parfume.
Behandlingen vare 80 minutter med ren forkælelse.
Denne behandling er velegnet både til kvinder og mænd.