Graviditets massage

I en graviditet bliver kroppen belastet og dine muskler, sener og led bliver udfordret. Jeg tilbyder en lindrende graviditetsmassage, hvor du ligger behageligt på en graviditetsmassage pude, med plads til maven og brysterne. Massagen bliver udført med professionalisme og vil kunne mærkes, som en lindrende og behagelig massage.

En forløsende og dejlig graviditetsmassage kan afhjælpe:

  1. Spænding og smerter i lænd og iskiasnerven
  2. Spændinger og ødemer i ben og fødder
  3. Spændinger i øvre ryg, skulder, nakke, ansigt og hovedbund

Sådan foregår en graviditetsmassage

Du starter med at ligge på maven og får en god massage på bagsiden af krop og ben som løsner op for muskelspændinger. Så skal du ligge på ryggen, med støtte under dine knæ, så du kan slappe af. Her får en blid massage foran på dine ben, omkring nakken, en skøn ansigtsmassage og slutter så af med en afslappende massage af hovedbunden.

Priser

Behandling Behandlingstid Pris pr. behandling
Graviditetsmassage 60 minutter 550,- DKK

Jeg er desværre nød til at have en afbudspolitik. Mange har brug for en tid og derfor er det vigtigt ved afbud at aflyse sin tid mindst 24 timer før. Skulle det ske at afbudstiden ikke overholdes, koster det 50% af behandlings prisen.

Sidebar

Olien

Jeg bruger en økologisk mandelolie, blandet med økologisk hvedekimsolie, som indeholder E-vitamin, der er super godt for huden og kan forbygge strækmærker. Olien er varmet op, så den føles behageligt på kroppen. Jeg glæder mig til at give dig 60 minutters graviditetsmassage, som din krop og sjæl vil nyde.