Øreakupunktur

Ved behandling på øret benyttes en teknik, som består af ørets reflekszoner, for at behandle både smerter og de funktionelle forstyrrelser, der kan være i kroppen. Når der kommer en smerte i kroppen vil den vise sig som en smerte på et område på øret, som svarer til det sted på kroppen, hvor smerten fysisk er, fordi der er en forbindelse mellem smertebanerne og nerveforsyningen på øret. Jeg bruger forskellige redskaber til at finde de aktive punkter på øret, f.eks Agiscop, trykpen og VAS, så jeg ved, hvor jeg skal sætte nålene henne, for at afhjælpe dig med dit problem. Den første behandling starter med en samtale, hvor vi snakker om det/de problemer, du gerne vil have hjælp til og jeg vil så ud fra snakken komme med et forslag til et behandlingsforløb til dig.

Øreakupunktur kan være med til at give ro i kroppen og tankerne, hvis du er stresset og har nogle af disse symptomer: træthed, uro i kroppen, angst, søvnbesvær, depressive tilstand, koncentrationbesvær eller at have svært ved at kunne overskue dagligdagens gøremål.

Øreakupunktur kan med fordel kombineres med enten massage eller kostvejledning, for at give en mere optimal behandling.

Priser

Øreakupunktur Pris pr. behandling
Første konsultation 800,- DKK
Opfølgende konsultationer 400,- DKK

Jeg er desværre nød til at have en afbudspolitik. Mange har brug for en tid og derfor er det vigtigt ved afbud at aflyse sin tid mindst 24 timer før. Skulle det ske at afbudstiden ikke overholdes, koster det 50% af behandlings prisen.

Sidebar

Stressbehandling

Stressbehandlingen foregår på følgende måde: Vi snakker om dine symptomer, og jeg fortæller dig om behandlingen. Du ligger på briksen, får nåle i ørene og ligge med nålene i ca 30 min, hvor der spilles noget stille musik i rolige omgivelser så du kan slappe af. Når behandlingen er slut kommer jeg igen og tager nålene ud og vi snakker om dine oplevelser med behandlingen. Der skal som regel 5-10 behandlinger til over en periode på 3 mdr, men allerede efter de første behandlinger vil du mærke en bedring.

Eksempler på lidelser, som øreakupunktur kan afhjælpe

  • Hovedpine
  • Smerter i muskler og led
  • Psykisk ubalance som f.eks. stress, angst, ængstelse, vinterdepression
  • Tobaksafvænning
  • Iskias
  • Helvedesild
  • Trigeminus smerter
  • Astma
  • Allergi