Profil

Jeg hedder Dorthe Bjørkvig, og jeg er uddannet komplimentærer behandler som Biopat/naturopat ibm, kostvejleder, øreakupunktør, vegatester og fysiurgisk massør.

Jeg underviser på Institut for Biologisk Medicin i øreakupunktur, er i bestyrelsen i foreningen for biopater/naturopater og så tager jeg ud til 2 forskellige helsekostbutikker for, at lave en mini sundhedslyse.
Jeg arbejder deltid i en helsekostbutik i Kolding.

Jeg har lige så langt jeg kan huske tillbage, været interesseret i hvordan kroppen fungerer både fysisk og psykisk. Jeg har været nysgerrig på hvad det er der gør os syge og hvad der kan gøre os raske igen.

Da jeg havde arbejdet i ca 9 år som socialpædagog, tog jeg en massør uddannelse og blev lægeeksamineret massør. Jeg brugte massagen i mit arbejde som socialpædagog og i klinik. Jeg tog i den forbindelse anatomi, fysiologi og sygdomslære på sygepleje niveau.

Jeg fandt så ud af, at jeg ville have mere viden omkring kostens betydning for kroppen. 

Jeg undersøgte mulighederne for at uddanne mig til kostvejleder og fandt ud af at Kostakademiet i Hover havde en meget seriøs og grundig uddannelse med nogle af landets bedste og anderkendte lærer.