Parmassage

MINIKURSUS I PAR-MASSAGE / SØNDAG D. 22. september 2024 kl 10-16:30

Jeg hører tit fra mine kunder at det kunne være dejligt, hvis de selv lige kunne hjælpe, deres mand/hustru med de spændinger de har uden at få så ondt i fingrene når de skal prøve at give massage og heraf er ideen til dette minikursus opstået. På dette kursus kan du lære at give massage til den du holder af.

I er 2 der tager dette kursus sammen,  så I begge kan lære, at løsne spændte muskler og få en god, nærværende og lærerig dag sammen.

I lærer lidt teori om musklerne og mange praktiske øvelser, hvor I skal lære mange gode massage teknikker og massage greb, som I skal øve på hinanden. Vi når, at komme rundt på hele kroppen, som nakken, skuldre, ryggen, ben og arme.

Efter kurset vil du kunne afhjælpe din kære med de smerter der kan være i forbindelse med spændinger i nakken, skuldre, ryggen, ben og arme.

Det praktiske:
Tidspunkt: Søndag d 22 september  2024 kl 10:16:30
Sted: Olaf Ryes Gade 7K 6000 Kolding  Første sal klinik “helseklinikken Malou”
Medbring: lagen, håndklæder, frokost, drikkedunk.
Pris for 2 er: 1.595,- kr. i alt

Tilmelding: tryk på book en tid øverst på hjemmesiden

 

Lidt om mig der skal undervise jer: Jeg hedder Dorthe Bjørkvig og har www.helseklinikkenmalou.dk . Jeg har arbejdet og været uddannet, som massør i mange år. Jeg elsker mit arbejde med, at kunne hjælpe så mange mennesker med, at få det bedre i bevægeapparatet og blive fri for smerter og spændinger.

Sidebar