Mere energi, færre kilo

Ønsker du mere energi, at tabe dig og dermed få en bedre livsstil, så kunne et vejledningsforløb være noget for dig, hvor du bliver fulgt tæt i 8 uger.

Første konsultation hvor vi snakker kost, motion og din livsstil lige nu. Vi snakker dine mål for forløbet både ved 4 uger og ved 8 uger. Du bliver målt og vejet, på en Tanita vægt, for at se hvordan kroppen har det lige nu med fedtprocent, BMI- tallet, fedt omkring organer og muskelmasse og hvor der så skal sættes ind for at forbedre dine tal fra målingen.

Du får nogle gode råd til kost og et forslag til en kostplan, med input fra dig selv.

Priser

Mere energi, færre kilo – Vejledning i en bedre livsstil Pris pr. behandling
Første konsultation og 4 x opfølgninger inkl. Vejning/ Måling, snak om kost/kostplan og dine nye mål for livsstil-ændringerne. 1995,- DKK

Jeg er desværre nød til at have en afbudspolitik. Mange har brug for en tid og derfor er det vigtigt ved afbud at aflyse sin tid mindst 24 timer før. Skulle det ske at afbudstiden ikke overholdes, koster det 50% af behandlings prisen.

Sidebar

Et forløb over 8 uger hvor du kommer til opfølgning med kontrol vejning og måling hver 14 dag. Så får vi en snak om hvordan det går og hvad du så kan gøre, der hvor du er nu.

Første konsultation tager 60 min.

Opfølgninger tager 30 min pr gang og er i alt 4 gange

Pris kun Kr. 1995 for første konsultation og 4 x opfølgninger inkl. Vejning/ Måling, snak om kost/kostplan og dine nye mål for livsstil-ændringerne.