Massage

Massage har en rigtig god virkning på kroppen og dens funktioner. Det går ind og aktiverer blodomløbet, så det øges og dermed bedre kan transportere affaldsstofferne væk fra de ømme og spændte muskler. Det giver plads til friske forsyninger af næringsstoffer og ilt til cellerne i bl.a. musklerne.

Massage kan være med til at forebygge arbejdsskader, når kroppen laver ensidigt arbejde, tungt belastende arbejde, eller når man bruger kroppen forkert i sine arbejdsstillinger.

Husk selv at medbringe lagen og håndklæde til din massage.

Jeg tilbyder forskellige former for massage i klinikken

  • Fysiurgisk massage af hele kroppen
  • Fysiurgisk massage af dele af kroppen (ryg/nakke/skulder eller ben)
  • Wellness massage af hele kroppen
  • Wellness massage af dele af kroppen (ryg/nakke/skulder eller ben)

Du kan få tilpasset massagen, så den passer til dig og dit specifikke behov. Behandlingen foregår i rolige omgivelser og jeg bruger kun rene, naturlige massageolier.  Husk selv medbring lagen og håndklæde.

Priser

Behandling Behandlingstid Pris pr. behandling
Fysiurgisk massage 30 minutter 395,- DKK
Fysiurgisk massage 50 minutter 495,- DKK
Fysiurgisk massage 80 minutter 795,- DKK
Wellness massage 50 minutter 495,- DKK
Wellness massage 80 minutter 795,- DKK
Hot Stone Tillæg 75,- DKK

Jeg er desværre nød til at have en afbudspolitik. Mange har brug for en tid og derfor er det vigtigt ved afbud at aflyse sin tid mindst 24 timer før. Skulle det ske at afbudstiden ikke overholdes, koster det 50% af behandlings prisen.

Sidebar

Sportsskader og spændingshovedpine

Har man en skade eller overbelastede muskler, led eller sener i forbindelse med sportsaktiviteter, kan massage gå ind og løsne op i disse spændinger i musklerne. Massage er også rigtig godt mod spændingshovedpine, der tit stammer fra spændinger i nakke og skuldre, da det får musklerne til at slappe af, og dermed giver en smertelindring i hele bevægeapparatet. Man mærker en afslapning i hele kroppen, som er godt for både krop og sind.

I mange tilfælde kunne en god kombination af massage og øreakupunktur være en fordel, da det giver en hurtigere effekt på smerten.